Frukost
Combucha Kombucha
Magic Bullet coffee
Grön drink
Smoothie med blåbär
Några olika frukostar
Smoothie med spenat, citron och avokado
Bullar från kostdoktorn med tips
Fisk/Skaldjur
Fisksoppa
Laxsoppa
Fisk med Creme Bonjour
Torskrygg på spenat
Fisk med vin och sparris
God Fisk
Torskrygg med saffran
Lax med Pesto
Gröna musslor med creme fraiche
Räkröra, Räksallad
LCHFSill
Lax i portionsform med broccolimos
Soppor
Fisksoppa
Laxsoppa
Morotssoppa
Svampsoppa
Vintersoppa
Vitkålssoppa
Kött/Kyckling
Köttbullar à la LCHF
Kalvfärsbiffar med sommarlök
Ryggbiff med avokadomousse
Kyckling med trattkantareller
Kycklinggryta på nytt sätt
Timjankyckling
Kalkonbröstfilé med blomkålsmos
Övrigt
Paj med svamp och Brieost
Svampomelett
Sufflé med Brie och selleri
Broccoligratäng med vitkål och purjolök *

Omelett med svamp
Ingredienser
- 4 st ägg
- 1/2 dl vispgrädde
- 1/2 kryddmått gurkmeja
- 1 st vitlök pressad
- 200 gr champinjoner färska
- 100 gr vitkål
- salt, peppar
- 1 msk parmesan riven
- 1/2 dl ost riven
Instruktioner
- Blanda ägg, vispgrädde, gurkmeja, pressad vitlök och salt och peppar efter behov och häll ner i ett stekjärn.
- stek på ganska låg temperatur
- Skiva champinjonerna och vitkålen och stek på ett annat stekjärn.
- när omeletten är färdig strö över osten
- Servera med svampblandningen
Gå till recept