Hoppa till innehåll

Hälsoböcker

Absolut Food Pharmacy
Lina Nertby Aurell och Mia Clase

En underbar receptbok från tjejerna bakom FoodPharmacy som jag följer på FB och även körde en 5-dagars fastehärmande kur med. Den fastehärmande kuren var fantastisk liksom tjejernas recept här.

Glukosrevolutionen
Glucosegoddess bok Glukosrevolutionen som jag redan läser. Har följt henne på Instagram ett bra tag. Hon forskar på hur man ska hålla blodsockret stabilt även om man äter söta produkter. 85% av alla amerikaner har problem med blodsocker och hälsan enligt Inchauspé. 52% av alla svenskar är överviktiga eller feta. 58% av männen och 46 % av kvinnorna. Nu handlar boken huvudsakligen om hur undviker glukostoppar som gör att man riskerar att få diabetes mm. Vi har redan börjat med sallad/grönsaker före maten vilket håller blodsockret mer stabilt enligt #Glukosrevolutionen. Testade även en msk äppelcidervinäger innan maten till lunch. Det ska man ta före varje måltid.

Låt bönor förändra ditt liv Kokboken

Boken var riktigt billig på bokrean 49 kr. Kommer försöka fixa bättre bröd med en kombo av recepten i boken och mina egna bullrecept.

Sanna Ehdin, Sannas fastebok
Ingen höjdare men kanske ett bra budskap. Tyvärr jätterörig och tragglar om samma sak gång på gång. Eftersom jag brukar fasta utan alla hennes konstiga tillägg så ska jag ändå testa flush en gång. Har en väninna som testade hela VASS konceptet och hon tyckte inte att det tömde tarmen som Sanna beskriver att det gör.
Sanna Ehdin sågar helt FoodPharmacys Fastehärmande kur som jag mådde så bra av.

Dr Sanna Ehdin