LCHF och Medelhavsdiet!

Fisk med vin och gräddsås

Underbart god fisk och enkel att göra.

Skriv ut recept
Fisk med vin och gräddsås
Fisk med vin och gräddsås
Maträtt Middag
Kök Fisk
Förberedelsetid 10 minuter
Tillagningstid 20 minuter
Portioner
Ingredienser
Maträtt Middag
Kök Fisk
Förberedelsetid 10 minuter
Tillagningstid 20 minuter
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Lägg torskryggen i en ugnssäker form och klicka över smöret och kryddorna. Kör i micron i ca 6-10 min på full effekt eller ställ in i ugnen i 20 min på 175 grader. Koka sparrisen al dente, dvs inte helt mjuk.
  2. Skala räkorna och lägg skalen i en kastrull och häll på 1 dl vin och vatten så det precis täcker. Koka 20 min. Sila bort skalen och häll i vispgrädden och salta och peppra.
  3. Häll såsen över den färdiga fisken. Servera med sparris och skalade räkor.
Dela det här receptet