HemHälsa Kotlett från Tolånga gård

Kotlett från Tolånga gård

Posted in : Hälsa, LCHF, Recept LCHF on by : admin

Jag försöker verkligen köpa ekologiskt nu. På ”min” ICA Maxi några hundra m bort har de ekologiskt kött från Tolånga gård och det är toppen tycker jag. Idag hade vi kotletter därifrån och dem stekte jag i mycket smör med dragon och salvia från trädgården. Lite övriga kryddor sen gjorde jag sås  med en köttbuljongtärning (kung markatta)  skyn från stekningen och vispgrädde och lite vatten. Den blev jättegod. Serverade med mos (till mannen) och broccoli (till mig). Vi åt upp allt så jag har inget foto.

Vi ska ut och fira yngste sonen som fyller 27 år idag på Mando ikväll. Får väl se vad det blir då. Lökringarna är ju sååå goda där.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.