Hoppa till innehåll

Fiskgryta med sting

[wpurp-searchable-recipe]Fiskgryta med sting – Ganska stark fiskgryta med smak av curry och gurkmeja – torskfilé, creme fraiche, vispgrädde, curry, sambal olek, purjolök/gul lök, räkor (skalade eller burk), färska champinjoner, röd paprika, hummerfond, salt och peppar, , Fräs hackad purjolök/gul lök, skivad paprika och skivade champinjoner.
Strö över curry, salt och peppar.
; Häll i crème fraiche och vispgrädde, koka i några min.
; Skär den tinade eller färska fisken i tärningar och lägg i.
; Tillsätt hummerfond och sambal olek. Koka i ca 5-6 minuter tills fisken är färdig.
; Lägg i räkorna och låt dem bli varma.; ; – [/wpurp-searchable-recipe]

Fiskgryta med sting

Ganska stark fiskgryta med smak av curry och gurkmeja
Måltid Huvudrätt
Kök LCHF, Medelhavskost

Ingredienser
  

  • 1 pkt torskfilé
  • 2 dl crème fraiche 1 burk
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 burk räkor (skalade eller burk)
  • 1 pkt färska champinjoner
  • 1 st röd paprika
  • 1 st purjolök/gul lök
  • 1 msk hummerfond
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 tsk sambal olek
  • salt och peppar

Instruktioner
 

  • Fräs hackad purjolök/gul lök, skivad paprika och skivade champinjoner.
  • Strö över curry, gurkmeja och salt och peppar
  • Häll i crème fraiche och vispgrädde, koka i några min
  • Skär den tinade eller färska fisken i tärningar och lägg i
  • Tillsätt hummerfond och sambal olek
  • Koka i ca 5-6 minuter tills fisken är färdig
  • Lägg i räkorna och låt dem bli varma

Fiskgryta med sting

Ganska stark fiskgryta med smak av curry och gurkmeja
Måltid Huvudrätt
Kök LCHF, Medelhavskost

Ingredienser
  

  • 1 pkt torskfilé
  • 2 dl crème fraiche 1 burk
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 burk räkor (skalade eller burk)
  • 1 pkt färska champinjoner
  • 1 st röd paprika
  • 1 st purjolök/gul lök
  • 1 msk hummerfond
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 tsk sambal olek
  • salt och peppar

Instruktioner
 

  • Fräs hackad purjolök/gul lök, skivad paprika och skivade champinjoner.
  • Strö över curry, gurkmeja och salt och peppar
  • Häll i crème fraiche och vispgrädde, koka i några min
  • Skär den tinade eller färska fisken i tärningar och lägg i
  • Tillsätt hummerfond och sambal olek
  • Koka i ca 5-6 minuter tills fisken är färdig
  • Lägg i räkorna och låt dem bli varma