Hoppa till innehåll

Gamla inlägg

Viktuppgång och högt blodtryck

Övergav som jag tidigare berättade LCHF på resan och har inte förrän idag gått tillbaka, dumt nog. Följden blev 1 kg upp och jättehögt blodtryck. Det höll sig någorlunda med mindre mediciner på LCHF. Hur kunde jag vara så dum att inte starta med LCHF direkt igen? Eller behålla det på resan? Låt vara med några undantag på själva (flyg-)resan. Ja nu är det bara att ta nya tag.

Lunchen idag blev en tredjedels omelett gjord på 1 pkt bacon som jag klipper och steker i små bitar först, 1 hel broccoli i buketter förkokt,1 lök förstekt, 1 vitlöksklyfta (stor), 3 ägg och 2,5 dl vispgrädde. Lite chilikrydda, salt och Provensalsk örtkrydda och ca 20 min på spisen. Åt med goda små tomater. Blir nog middag också eftersom mannen inte är hemma ikväll.

Läser, som vanligt Annikas intressanta blogg och där skrivs på Professor Görans krönika:

”För mig själv är det precis på detta sätt med LCHF. Vi är bara i början av en överväldigande process men som är väldigt väl förankrad i vår verkliga verklighet, inte minst genom Annikas pionjärinsatser, men mönstret är redan tydligt. Vi blir friska när vi kastar ut kolhydraterna ur kosten! Med andra ord har vi nu en utmärkt vetenskaplig hypotes som borde testas med all kraft men detta kommer tyvärr knappast ske så länge de ekonomiska drivkrafterna för den medicinska forskningen (f. a. läkemedelsindustrins dominans) ser ut som de gör idag.””

Vi blir friska när vi kastar ut kolhydraterna. JAAA!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.