Hoppa till innehåll

Coaching

Har varit hos min hälsocoach idag Anna på www.4health.se Hon peppar mig bra.

Nu ska jag förutom hälsodagbok som jag skriver varje dag, även skriva matplan och det är tuffare. Inte att skriva den menjag är inte bra på att planera maten i förväg. Inte så att jag handlar varje dag, jag veckohandlar, men mer att jag tager vad man har i kyl/frys och ser vad jag är sugen på. Jag har naturligtvis gjort en snygg plan redan men jag lever inte efter den. Planen ska även innehålla tex yoga, ett bad eller annat som är hälsobefrämjande.

Ladda hem min matplan.

Bad är jättebra mot högt blodtryck i alla fall om ligger där och mediterar. Jag kollade både före och efter och mitt blodtryck sjönk rejält. Bastu fungerar också. Var rädd att blodtrycket skulle gå upp i en varm bastu men det gjorde det inte. Nu sitter inte jag så länge i bastun. Går gärna ut och duschar och tvättar håret mitt i ech sätter i balsam. Det är verkligen balsam för håret att sitta i bastu!!

Jag ska även skriva upp positiva saker i hälsodagboken varje dag. Saker jag gjort bra eller är nöjd med. Har testat det några dagar redan och man blir på bättre humör av att hålla en positiv linje istället för att mest klaga eller vara neutral. Ikväll ska vi iväg och se James Bond, Skyfall innan den helt försvinner från biograferna här i Malmö.