HemLCHF Vår och frallor

Vår och frallor

Posted in : LCHF, LCHF bullar, LCHF-recept, Recept LCHF on by : admin Etiketter: ,

Har bakat en del på sistone och ofta hämtar jag just nu inspiration och ibland recept från 56kilo. Sen gör jag man tager vad man haver och bakar ostkaka eller idag frallor. Det blev 13 st och jag ska testa att baka dem i muffinsformen nästa gång. Blir ju inte samma utseende så det blir spännande. Dessa blev jättegoda, smakade bullar inte bara ägg. Jag hade ingen yoghurt så det blev 1 dl Philadelphia (=75 gram), 1 dl keso = 100 gr) och 2 dl crème fraiche istället. Gjorde dubbel sats och tog 3 dl mandelmjöl men 2,5 pofiber.

Lyckades sälja min stora kamera idag. Den är tyvärr för tung för mig så den tog bara plats. Började experimentera med att fota med min lilla systemkamera Canon EOS på ett bordsstativ jag hittade i samma bokhylla. Blir mycket stadigare så ska bli kul att se fotona. Lägger nog upp dem på hultberg.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.