HemLCHF Mat och asiatisk kycklinggryta

Mat och asiatisk kycklinggryta

Posted in : LCHF, Recept LCHF on by : admin Etiketter: , , , ,

Asiatisk kyklinggryta2Igår gjorde jag en jättegod asiatisk kycklinggryta som vi njöt av med varsitt glas rött vin. Bosse, min man fick pasta till också. Alice fick njuta lite också. Jag stekte 900 gr kycklingfilé i bitar som jag kryddat med curry, gurkmeja och asiatisk krydda. Jag stekte kycklingen med purjolök i bitar, champinjoner i bitar och pressade i en vitlöksklyfta.
Kokosmjölk, en burk hällde jag över och 1-2 msk Ajvar Relish. När det var färdigt strödde jag över jordnötter och kokosflingor.
Jag serverade det med crème fraiche.

Kokosflingorna har jag köpt i LCHF-butiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.