HemLCHF Kotlett med squashpasta

Kotlett med squashpasta

Posted in : LCHF, LCHF-recept, Recept LCHF on by : admin Etiketter: , , ,

Idag blev det kotlett till middag med squashpasta och bea. Så gott och enkelt. Kryddade kotletterna med salt och vitlökspeppar. Jag strimlade squashen med potatisskalaren och la strimlorna i en kastrull. Kokte vatten i vattenkokaren och hällde över Squashen och lät det dra ca 30 sekunder sen hällde jag av alltsammans i ett durkslag. Jag stekte en stor tomat i två halvor i slutet av stektiden för kotletterna. Jag saltade tomathalvorna och kryddade med parmesanost. La upp på en tallrik och rev parmesanost över alltsammans.

Nedan rosor jag fick av min man igår på Kvinnodagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.