Hoppa till innehåll

Gnizzelzon och förlåtelse

Anna Halléns, Gnisselzonen är intressant. Inte så mycket nytt ännu och det kanske det inte ska vara när man dagligen i åratal läst på om LCHF på kostdoktorn.se och Annika Dahlqvist blogg. Jag har dessutom många av Annas kokböcker som jag gillar mycket.

Dock får man sig en ordentlig påminnelse om varför man ska skippa socker och mjöl. Försöker med min man också och efter att i går kväll läst om sockerbomb till frukost var det tufft att handla fruktyoghurt och havrefras. Enligt Anna motsvarar detta säkert ett antal sockerbitar. Nu är inte min man överviktig men hans mage är ändå inte helt ok.

Det jag tycker är tuffast är frukost. Jag är inte hungrig men märker ändå på vikten att jag mår bra av att äta frukost. Just nu blir det bullet coffe. Har provat ägg men mår då ofta illa.