Hoppa till innehåll

Bra LCHF inför advent med matplanering och LCHF-länkar

fönsterNågra nya sidor som verkar jättebra.

Näringsberäkna egen mat och egna bakverk: http://www.nutrify.nu/ Något jag verkligen saknat!

LCHF inför advent: http://www.tasteline.com/Halsa/LCHF/LCHF-gloggfika/

En del recept ligger över vanlig LCHF i kolhydrater men som kakor/godis dock långt under ”vanliga” kakor.

På sidan tankaromtacksamhet.se/ berättar jag just nu om vad jag äter och även min matplanering för nästa dag. Försöker hålla mig till LCHF-mat med max 10 % kolhydrater. Det svåra är när man som jag idag varit på bio med Bokklubben och sedan ätit fisksoppa  att man inte vet vad restaurang ”Bullens” fisksoppa innehåller. Lite mjöl lär det nog vara. Men jättegod var den! Vi såg Mig äger ingen som vi tidigare läst i Bokklubben. Den var riktigt bra trots vår förförståelse. Inte alla filmer som klarar att man tidigare läst boken.

Jag bakade Frökex på LCHFbutikens mix igår. De blev jättegoda! Dock mer bull-lika i konsistensen än knäckebrödsaktiga.