Hembanta 2,5 kg ner i vikt på 4 dagar

2,5 kg ner i vikt på 4 dagar

Posted in : banta, Hälsa, LCHF, Raw-food, Recept LCHF, viktminskning on by : admin Etiketter: , , , ,

Att gå ner igen i vikt har länge varit mitt stora problem. IMG_4647

Gick upp 2 kg efter jul dumt nog. Så jag bestämde mig! I måndags satsade jag på Naturdiets nya pulver med mindre kolhydrater. Tog 2 påsar och ett ägg med 1 msk majonnäs och 1 tsk smör till middag. Nästa dag likadant. Tredje dagen 1 påse Naturdiet Low Carb High Protein men addade 1 avokado med crème fraiche, rödlök och fryst rom till middag plus några mandlar på kvällen.

 

Igår åt jag hemgjord räksallad till lunch och middag med broccoli, rödlök, paprika, tomater, gurka och avokado i. Såsen gjorde jag på rester av en IMG_4642fet bearnaise hot, crème fraiche och majonnäs. Åt lite hasselnötter på kvällen. Viktnedgång 2,5 kg. Fantastiskt! Har inte hänt på år och dar!
Detta var för att komma igång med LCHF igen. Vi ska på stor fest på lördag och jag ville inte ha extra kilona där då.
Nu stundar LCHF-tider!

 

 

 


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.