Hoppa till innehåll

Festligt värre

Lördag idag och en spännande sådan. Vår blivande svärdotter ska ha 30-årsfest i en stor lokal som de totalt förvandlat från butikslokal till nattklubb. På promenadavstånd dessutom! Blir säkert några vändor för glömda saker, hundarna mm. Mina -2,5 kg är kvar trots att jag åt mer i går och det väl blir en del idag också. Blir nog inte strikt LCHF för det blir ju drinkar… Något jag verkligen sällan dricker. Maten kan man nog klara på LCHF vis men att hålla sig till vin hela kvällen, nja. Annars höll jag mig verkligen till LCHF igår också trots att vi var på stan och hamnade på Bishops Arms Pub en stund igår kväll. Där åt jag räksallad, den var fantastisk och drack ett glas vitt vin

Jag lägger upp ungefär samma inlägg på bantamedlchf som här from igår för att se om den går att söka. Denna blogg ligger inte så bra till. Hittar den inte på Google.

Hittade igår på Puben en jätteintressant bok ”2 dagars dieten” från 1988! Den pratar om LKHP dieten. LCHF är inte nytt inte 5:2 heller! LKHP är LCHF på svenska Lågt Kolhydrater Högt Protein. Nog är denna bok föregångare till både LCHF och 5:2.

2-dagars diet 1 2-dagars diet 2