Hoppa till innehåll

Vikt och hälsa

Jag väger för mycket och har ett BMI på 28,53 idag och det är jag inte alls nöjd med. Jag är inte nöjd med min hälsa heller och trots att jag är ute ganska mycket med min hund så är jag helt slut på eftermiddagen. Jag äter inte som jag vill och jag tror det spelar roll, samtidigt mår jag ofta illa av för mycket fett och ägg i synnerhet på förmiddagen. Idag har jag gjort bullet coffe till frukost (se recept om du vill göra det) och sen åt jag 1 ägg med majonnäs. aiolimm

Jag sover inte optimalt heller. Oftast för lite och jag märker verkligen hur det påverkar mig. Testade med Sudoku igår när jag bara sovit ca 5-6 timmar på natten och det gick inte alls bra.

Jag äter ofta bra hela dagen och sen stoppar jag i mig knäckebröd mm på kvällen. Trots att jag har bakat frökex som är jättegoda.