Hoppa till innehåll

Het debatt

Nu går diskussionens vågor heta om allt från socker till LCHF-magazinets gubbighet! Här är mina inlägg till tidningen långt innan denna debatt började!

Hej Bo!
Jo men alla kvinnor är ju inte trådsmala och vackra heller. Var ska vi läsa om oss då?
Gott Slut
Ing-Marie

Från: Bo Zackrisson [mailto:bo.zackrisson@telia.com]
Skickat: den 27 december 2012 16:39
Till: ingmarie@hultberg.nu; info@lchfmagasinet.se
Ämne: Re: Meddelande från LCHF-magasinets hemsida

Hej Ing-Marie!

Tack för att du hör av dig. Senaste numret har fått ett väldigt gott mottagande. Därför är alla avvikande röster särskilt viktiga för oss. Du har rätt i att senaste numret var lite “gubbigt”. I och för sig kan det vara en motvikt om du jämför med alla andra så kallade hälsotidningar som till nästan hundra procent handlar om vackra, blonda kvinnor som tränar och är smala.

Vi tar till oss kritiken och lovar att väga in den under nästa år.

Bästa julhälsningar
Bosse

Bo Zackrisson
Redaktör & ansvarig utgivare
LCHF-magasinet
http://www.lchfmagasinet.se


Ing-Marie Hultberg
skriver:

LCHF magasinet är i grunden en bra tidning men den har blivit på tok för inriktad på gubbar. Jag tror inte ens jag kommer fortsätta prenumerera på den. Varför ska jag läsa om hur gubbar i världen mår? eller om Mannen bakom kostdoktorn, tekniskt alltså? Riktigt trams och känns bara som utfyllnad. Senaste numret levde inte alls upp till mina förväntningar på LCHF magasinet (4/12). Jag vill läsa om vad jag ska äta och varför och hur jag kan må bättre. Mer om ev träffar  även här i södra delen av Sverige. Ni måste ha fler kvinnor som får ta plats i tidningen. Jag kommer läsa böcker och artiklar på nätet istället nu.