Hoppa till innehåll

Nästan målvikt – tuffaste vinterkräksjukan

Ja nu är jag nere på prick 60 kg efter nästan en hel vecka med vinterkräksjuka. Inte trodde jag det tog så lång tid. Jag mår fortfarande inte bra. Jag tyckte mitt allmäntillstånd var bra men nu undrar jag. Nåväl jag har bestämt mig för ketogen kost i fortsättningen Har aldrig testat det men det måste väl vara ett toppentillfälle. Igår levde jag på en soppa med morötter, potatis! Jordärtskockor, vatten och grädde. På em addade jag ett ägg och spenat och råkade köra lite länge i micron så det blev som en omelett. Inte direkt #LCHF men ska kolla kaloriintaget för ner i vikt gick det. Nu behöver jag ju först återställa tarmbakterierna så det blir nog en titt i tjejernas bok Charmen med tarmen också.

När jag delade upp det i vad jag åt igår så blev det ju inte mycket kalorier och endast 5 E% över ketogen kost. Jag tyckte jag hade ätit jättemycket igår.