Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Instruction Images
Smaller
Normal
Larger
Grön sallad med ägg och makrill
Snabb äggsallad med mycket grönt
Skriv ut receptet
Pin Recipe
Tillagningstid
20
minuter
minuter
Måltid
Sallad
Kök
hälsa, LCHF, Medelhavskost
Portioner
2
Pers
Ingredienser
4
st
ägg
hårdkokta
1
burk
makrill
här i tomatsås
1
bit
spetskål
1-2
dl
ärtor
5
st
salladslök
10
st
broccoli
buketter små
peppar ev salt
Instruktioner
Koka äggen ca 8 minuter, knacka hål på dem i ena änden och lägg dem i kallt vatten.
Stek spetskålen, ärtorna och salladen i olja.
Stek broccolin så den blir mjuk eller kok den några minuter med äggen.
Skala äggen och dela dem med en äggskärare på två håll eller hacka dem.
Blanda ägg och makrill. Krydda.
Montera allt snyggt på en tallrik
Keyword
Ägg, broccoli, lök, makrill, spetskål