Sätt på ugnen på 175 grader
Låt spenaten rinna av om den är frusen stek den sen på stekjärn
klipp baconet i bitar och lägg på stekjärnet (jag använde olika stekjärn)
Skiva champinjonerna och låt steka med baconet tills de fått färg
Häll över allt i en ganska stor ugnsfast form
Bryt get/fetaosten i bitar och lägg över
Riv över parmesanost
Vispa ihop ägg och grädde
Krydda med salt, peppar och paprika
Häll över äggblandningen och strö över den rivna osten
Sätt in i ugnen i 35-40 min beroende på form och ugn
För 2 pers: Kör avokadon i mixer med 1 vitlöksklyfta och en liten chili.
Häll i 2 msk olivolja
Om den inte blir krämig tillsätt en liten tomat
Servera omeletten med halva avokadoröran om ni inte är 2 pers
näringsberäkning för 1/6 del samt halva avokadoröran