LCHF och Medelhavsdiet!

Torskrygg med saffran

Skriv ut recept
Torskrygg med saffran
God torskrygg med saffranssås
Maträtt Middag
Kök Fisk
Förberedelsetid 30
Tillagningstid 30
Portioner
Ingredienser
Maträtt Middag
Kök Fisk
Förberedelsetid 30
Tillagningstid 30
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tina torskryggen och dela i 4 delar.
  2. Fräs saffran och gurkmeja samt citrongräset i smör med fänkålen. Stek ca 5 min till fänkålen börjar mjukna.
  3. Häll på grädde och crème fraiche och låt puttra tills fänkålen är mjuk. Salta och peppra.
  4. Lägg i körsbärstomaterna och smaka av med citronsaft.
  5. lägg några minuter innan maten ska serveras i torsken och låt allt bli varmt och torsken färdig. Strö över dill och räkor om man vill.
  6. Servera med sallad
Dela det här receptet